press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10

MV1 APARTMENT

Sohvi Haus took on this run down one bedroom flat with no outdoor space or storage and, with expert vision, transformed it into a two bedroom apartment. Originally riddled with damp as well as a disused cellar, we strategised how to maximise space while creating key features that would better balance the property.

 

The plan was designed to incorporate a second bedroom and bathroom, with the kitchen relocated to the lounge for an open plan layout. The renovation created balanced proportions and a statement hallway featuring floor to ceiling sliding doors, opening onto the open plan living area. Two ensuite bathrooms were added and access to a private courtyard was created. The cellar was successfully converted into a utility room, large enough to house a washing machine and dryer, with plenty of additional storage space.

 

This project really tested our creativity and it was so rewarding to see it come to fruition.

TYPE

Residential Extension and
Full Renovation

SIZE

56sqm / 602sqft

LOCATION

Hove